Vuorotyöläisen uni ja palautuminen

18.3.2021 13:30 - 18.3.2021 14:30

Puhujana Henri Tuomilehto, unilääkäri, tietokirjailija, puhuja ja yrittäjä

Henri Tuomilehto on harvoja työkseen unihäiriöpotilaita hoitavia lääkäreitä maailmassa. Jo 15 vuoden ajan hän on tutkinut unta, unen vaikutuksia terveyteen ja ennen kaikkea sitä, kuinka ihminen itse voi parantaa nukkumistaan ja jopa olemassa olevia unihäiriöitä. Tuomilehdon vastaanotolla on käynyt tuhansia potilaita.

Huippu-urheilussa hän työskentelee tällä hetkellä muun muassa NHL-joukkue Columbus Blue Jacketsissa. Hänelle on myönnetty unilääketieteen erityispätevyys, ja Suomessa hän johtaa seitsemää uniklinikkaa. Henri valittiin sadan terveysalan vaikuttajan joukkoon Suomessa 2018. Häneltä on äskettäin ilmestynyt kirja ”Nukkumalla Menestykseen”. Kirja valittiin FitAwardsin vuoden 2020 Hyvinvointikirjaksi.

Nukkuminen on ominaisuus, jota voi kehittää & vahvistaa – Uni vaikuttaa terveyteemme enemmän kuin haluamme uskoa. Hyvälaatuinen uni on nimittäin tärkein yksittäinen palautumisen ja jaksamisen lähde. Luennot käsittelevät työelämän haasteita ja muutoksia, etenkin lisääntyneen etätyön ja epäsäännöllisen työajan vaikutusta nukkumiseen ja palautumiseen. Mutta ennen kaikkea luentojen tavoitteena lisätä sitä oikeaa tietoisuutta unesta ja korostaa mitä kaikkea me voimme itse tehdä parantaaksemme nukkumista. Henri on työskennellyt Suomessa satojen yritysten kanssa tavoitteena edistää ihmisten työ- ja toimintakykyä paremmalla riskien tunnistamisella ja ennaltaehkäisevällä toiminnalla.

Osallistuminen

  • Webinaari on tarkoitettu vanhustyön ammattilaisille, sekä alan opiskelijoille.
  • Webinaariin on mahdollista osallistua tietokoneella, tabletilla tai puhelimella. Lisäksi tarvitset toimivan nettiyhteyden.
  • Osallistumislinkki lähetetään ilmoittautuneille edellisenä päivänä sähköpostitse.
  • Webinaari on maksuton.

Ilmoittautuminen 17.3.2021 mennessä

Ilmoittautumislinkki: https://webropol.com/s/TuomilehtoLaukkaIlmoittautuminen

Lämpimästi tervetuloa!