VANHUSTYÖN PIKKUJOULUT

22.11.2021 - 30.11.2021

Tänä vuonna vanhustyön pikkujouluja juhlitaan isosti, koko Suomen voimin!

Lämpimästi tervetuloa kaikki!

#vanhustyönpikkujoulu –somehaaste 22.-30.11.2021

Haastamme kaikki vanhustyön yksiköt, yhteisöt ja yritykset tekemään joulutervehdyksen sosiaaliseen mediaan! Mukaan haasteeseen saa lähteä myös muut vanhustyön ammattilaiset, opiskelijat ja omaiset. Tiedämme, että teillä on hyvä meininki, lennokkaita ideoita ja joulun henkeä. Lähtekää mukaan leikkimieliseen kisaan ja haastakaa muutkin mukaan. Parhaille joulutervehdyksille on paikka Vetovoimainen vanhustyö –hankkeen joulukalenterissa 1.-24.12.2021.

Tervehdyksiä luetaan ja ääniviestejä soitetaan Radio Sandelsilla 30.11.2021 kello 13-14. Studiossa tuolloin Vetovoimaisen vanhustyön väki, sekä kirjailija-näyttelijä-kulttuurin monitoimimies Antti Heikkinen.

Ohje joulutervehdyksen tekemiseen

  • Joulutervehdys voi olla video, kuva+teksti tai kuva+äänitallenne.
  • Tervehdyksen voitte julkaista omassa sosiaalisen median kanavassanne 22.-30.11.2021 välisenä aikana.
  • Käyttäkää tunnisteita #vanhustyönpikkujoulu ja #vetovoimainenvanhustyö ja tägätkää meidät mukaan @vetovoimainenvanhustyo.

Mikäli teillä ei ole omia somekanavia, voitte toimittaa julkaistavan aineiston sähköpostilla hankkeen viestintään tytti.monkkonen@sakky.fi muistakaa tällöin lähettää allekirjoitetut kuvausluvat tervehdyksissä esiintyviltä.

Pikkujoulut 30.11.2021 vanhustyön työyhteisöissä ja Radio Sandelsissa

Vetovoimainen vanhustyö ja Antti Heikkinen puhuvat Radio Sandelsissa vanhustyöstä ja vanhuudesta –pikkujoulujen hengessä tiistaina 30.11. kello 13-14. Luemme ja tutkailemme tällöin somehaasteeseen tulleita joulutervehdyksiä.

Olisi mahtavaa, jos jokaisessa Suomen vanhustyön yksikössä olisi tuolloin kokoonnuttu radion äärelle tonttulakit päässä glögiä juomaan. Tiedä vaikka teillekin on terveisiä tulossa!

Työyhteisöjen pikkujoulutunnelmia voi postata someen koko päivän. Edellä mainitulla ohjeella saa tunnelmat jaettua meille kaikille.

Kanavana Radio Sandels, joka kuuluu Pohjois-Savossa ja Kainuussa seuraavasti:

Iisalmi 106,3

Kuopio 104,6

Nilsiä 98.5

Sotkamo 107,5

Varkaus 90,0

Sekä valtakunnallisesti nettiradiossa osoitteessa: http://suomiradio.pro:8080/stream/1/

Mikäli et ehdi taajuuksille juuri oikeaan aikaan, voit kuunnella ohjelman tallenteen myöhemmin tästä.

Joulukalenteri

Joulukalenteri 1.-24.12.2021

Vetovoimaisen vanhustyön joulukalenteri avataan päivittäin Facebookissa ja Instagramisssa. Ota kanavat seurantaan. Tiedä vaikka Teidän tekemä joulutervehdys ilahduttaisi kansaa jonain joulukuisena päivänä!

https://www.facebook.com/vetovoimainenvanhustyo

https://www.instagram.com/vetovoimainenvanhustyo/