Minuutti vanhustyölle

1.6.2021 - 24.12.2021

Mitä ajatuksia vanhuus ja tulevaisuus ikääntyneenä sinussa herättää? Kuinka voimme muuttaa tulevaisuutta tänään? Toiveiden ja ajatusten kertominen ääneen on ensimmäinen askel kohti niiden toteutumista. Aloitetaan tulevaisuuden tekeminen nyt!

Sinä voit auttaa antamalla 1 minuutin aikaasi

Osallistu joulukalenteriimme lähettämällä omat tsemppiterveisesi ja kiitoksesi vanhustyön sankareille. Terveiset voivat olla lyhyt video (1-5 minuuttia) tai muu sinulle ominainen sisältö sosiaaliseen mediaan.

Syksyn 2021 aikana kortensa kekoon ovat kantaneet Aira Samulin, Antti Heikkinen ja Seela Sella

Videon tai muun tekemäsi materiaalin voit lähettää hankkeemme viestintään tytti.monkkonen@sakky.fi tai julkaista omassa kanavassasi #vetovoimainenvanhustyö ja @vetovoimainenvanhustyö.

Kiitos, että välität.

Kiitos, että teet vanhustyötä kanssamme näkyväksi!

Vanhustyö on kriisissä. Ala tarvitsee 30 000 uutta työntekijää 2030 mennessä. Tehtävämme on lisätä vanhustyön vetovoimaa, jotta voimme taata turvallisen ja ammattitaitoisen huolenpidon tärkeimmillemme.

Satu Pirskanen, projektipäällikkö | Vetovoimainen Vanhustyö –hanke

044 785 6480 | satu.pirskanen@savonia.fi

Hanke tiivistetysti:
  • Toteutusaikataulu: 1.1.2020–30.6.2022
  • Toteuttajat: Savonia-ammattikorkeakoulu Oy ja Savon koulutuskuntayhtymä
  • Kokonaisbudjetti: 1 129 766 € Rahoittajat Etelä-Savon elinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskus ja Euroopan sosiaalirahasto
  • Tavoite: Kartoittaa vanhustyön veto- ja pitovoimatekijät, kehittää mukana olevien työyksiköiden toimintaa. Luoda uudenlaista viestintäkulttuuria ja parantaa mediamielikuvia vanhustyöstä.